Посей успеха си с безплатните торби на ДЕКАЛБ

2015-9-17

 

В рамките на промоционалната програма производителите на рапица ще могат да заявяват различни количества от хибридите Декалб на Монсанто: това са двете нови предложения Ексодус и Ексепшън, класическите хибриди Ексторм, Екселиум, Експауър, Екстек,  и хибридите от Клиърфийлд технологията : Имидо, Иминент и Импрешън. Промоционалната програма се прилага по 3 схеми:

 

Първата е Ваучери за фермери, по която земеделските производители ще получават  10% безплатни торби семена върху заявеното количество. Срокът за сключване на ваучера е до 15 август 2015 г., а приемането на семената е до 28 август. Заявката трябва да е за най-малко 10 торби.

 

Следващата схема от Програмата е Ранна доставка и по нея фермерите ще получават  5% безплатни торби семена върху заявеното кобличество. Срокът за сключване на ваучера е до 31 юли 2015 г., а приемането на стоката - до 15 август тази година.

 

Третата схема е за Нови клиенти и от нея ще могат да се възползват фермери, които не са купували хибриди рапица от бранда ДЕКАЛБ през 2014 г. Бонусът за тях е 1 бр. безплатна торба семена върху заявеното количество, при заявка на най-малко два хибрида.

 

Ваучерната програма на Монсанто ще продължи до изчерпването на количествата рапични хибриди Декалб, заложени за 2015 год. От компанията уточняват, че фермерите ще получават ваучера за попълване директно от екипа на Монсанто, а отстъпката- през дистрибутора, който ще достави или е доставил семената  ДЕКАЛБ.

 

 

 

 

Подходяща информация

Ваучер Изтегли PDF