За DEKALB

2015-10-19

ПОСЕЙ УСПЕХА СИ С ДЕКАЛБ!

Днес земеделието е една от най-важните и иновативни професии в света. То комбинира технически познания за машините, засаждането, отглеждането и прибирането на реколтата от насаждения с отдадеността към опазването на естествените ресурси за бъдещите поколения – истински висш пилотаж. Ние разбираме тези предизвикателства и ежедневно засвидетелстваме уважението си на земеделските стопани. За нас е удоволствие да работим с Вас и трудолюбивите Ви колеги и искаме да бъдем Ваш дългогодишен партньор. Това ни мотивира да търсим решения за предизвикателствата пред Вас. Откриваме нови хоризонти, за да Ви подкрепим във Вашия успех както днес, така и в бъдеще. Нашият успех зависи от Вашия.

 

ПАРТНЬОРСТВО

Да работим с Вас и да се вслушваме във Вашите нужди ни помага да разработваме решения за Вашия успех. Само като Ви виждаме в действие, във фермата или на полето, ние можем да разберем Вашите нужди и начина, по който да Ви помагаме и днес, и в бъдеще. Стремим се да Ви предлагаме най-добрите решения в най-кратки срокове. Партньорството започва от разговора Ви с нас. Моля, винаги ни информирайте за своите нужди и идеи!

 

ИНОВАЦИИ

За да Ви предоставим иновативни технологии, ние инвестираме не само значителни средства, но и широките и специализирани познания и опит на нашите служители, които са 100% решени да работят за Вашия успех. Нашата цел е да видим как ставате най-добрият, иновативен и успешен земеделски стопанин – какъвто можете да бъдете.

 

ПРЕДСТАВЯНЕ

Нашето желание е да бъдем Ваш надежден партньор и Вашата лоялност е най-добрият резултат, който можем да постигнем. Това означава да сте много удовлетворени от качеството и производителността на нашите семена, както и от нашето обслужване. Нашата цел е отново и отново да ви предлагаме очакваната от Вас комбинацията от висококачествени семена, земеделски познания и отлично обслужване. Нека обединим усилията си!