Каталог 2015 рапица – Партньорство, иновации, представяне 2015-7-17

Рапицата остава предпочитан избор за фермерите, намерили успешен и рентабилен начин за нейното производство, въпреки рисковете през последните години. Професионалистите отглеждащи тази култура знаят отлично, какви могат да са те, а също, и че правилният избор на генетика има ключово значение за успеха в края на сезона.

Генетиката ДЕКАЛБ има три основни предимства: партньорство, иновации и представяне.

Фермерите се убедиха в представянето на нашите хибриди, дори и в трудна жътвена година, като миналата, когато бури и градушки в много региони редуцираха добивите значително. В такива условия избора на генетика е от решаващо значение, като разликите с конкурентни хибриди при еднакви условия са удивителни. От една страна причина за това е отличния добивен потенциал, а от друга – емблематичната за генетиката на ДЕКАЛБ – устойчивост на разпукване на шушулките.

По отношение на иновациите тази година попълваме конвенционалното портфолио с два нови хибрида, като същевременно разработваме изцяло нова концепция и хибриди за приложението на рапицата в хранителната индустрия.

Екипът на Монсанто България се стреми към установяване на партньорски взаимоотношения с фермерите, като целта е споделяне на нашия опит в отглеждането на културата и повишаването на доходността от нея. Познанията за отделните хибриди и правилното им позициониране във фермите и на отделните полета е също от решаващо значение за крайният положителен резултат.

 

съответна информация

Каталог 2015 рапица Изтегли PDF